Bérléssel kapcsolatos információk

A bérleti díj tartalmazza Elektromos csatlakozó és átalakító, hosszabbító, víztömlő, szintező ékpár, kerékpártakaró és reflexiós tábla a kerékpártartókhoz.
További - a lakóautókhoz és lakókocsikhoz ingyenesen biztosított - termékeket találhat az akciók menüpont alatt!

A bérleti díjon felül fizetendő Egyszeri felkészítési díj:
Március 01 - november 30. között: 15 000 Ft + ÁFA
1 db PB gázzal feltöltött 11 kg-os acél gázpalack, 1 flakon (2 liter) WC-vegyszer, 1 csomag (6 tekercs) speciális lebomló WC papír
December 01 - február 28. között: 30 000 Ft + ÁFA
2 db tiszta propán gázzal feltöltött 11 kg-os acél gázpalack, 2 flakon (4 liter) WC-vegyszer, 2 csomag (12 tekercs) speciális lebomló WC papír

Opcionálisan fizetendő Takarítási díj: 8 000 Ft + ÁFA
amennyiben a járművet nem kívül-belül tiszta állapotban kapjuk vissza
WC kazetta ürítése-tisztítása: 15 000 Ft + ÁFA
amennyiben a kazettát nem üres ÉS kitisztított állapotban kapjuk vissza

A bérleti díj esedékessége Foglalás a bérleti díj 40 %-a megfizetésével történik. Ettől eltérni egyedi megállapodás alapján lehetséges. A fennmaradó 60% fizetése díjbekérő küldése után, legkésőbb a bérlés megkezdése előtt 30 nappal esedékes. Határidőre történő fizetés elmaradása esetén a foglalást lemondottnak tekintjük és automatikusan töröljük. Foglalás lemondása esetén a már befizetett összegek 50%-át fizetjük vissza, amennyiben az az 1. bérlési napot megelőző 10. napig történik. Ezt követő lemondás esetén a fizetett bérleti díjat nem áll módunkban visszafizetni.
Covid kiegészítés: amennyiben Magyarország Kormánya a bérlési időre, vagy annak egy részére Magyarország területére kijárási korlátozást, illetve a kempingek bezárását rendeli el, a befizetett bérleti díj a korlátozás megszűnését követő 365 napon belül aktuális árlista szerint felhasználható.

Kaució A kaució összege általánosan 300 000 Ft, de fenntartjuk a jogot ettől eltérő (akár a lakóautó, vagy lakókocsi értékének megfelelő) összeg kérésére. A kaució kizárólag banki átutalással fizethető, legkésőbb a jármű átvétele előtti munkanapon. A bérleti díj és a kaució együttes összege minimum 500 000 Ft. A kaució a bérlés ideje alatt a járműben keletkezett minden olyan kár rendezésére szolgál, melyet biztosító nem térít, függetlenül a kár okozójától. A kár rendezéséig a kauciót, vagy annak egy általunk meghatározott részét visszatartjuk. A kauciót a sérülésmentesen, hiánytalanul és pontos időben visszahozott járművek esetében a jármű átvizsgálását követően, legkésőbb a leadást követő 2 munkanapon belül levonás nélkül visszafizetjük.

További bérelhető termékek 5 és 11 kg-os acél gázpalack:
2 000 Ft/hét + elfogyasztott gáz ára (1000 Ft/kg)
4 személyes kempingasztal fokozatmentesen állítható lábakkal:
3 000 Ft/hét
6 személyes (összecsukható) kempingasztal fokozatmentesen állítható lábakkal:
4 000 Ft/hét
Ultrakönnyű magas támlás kempingszék dönthető háttámlával:
2 000 Ft/hét
Ultrakönnyű összecsukható strandszék 4 fokozatban dönthető háttámlával:
2 000 Ft/hét
Elősátorszőnyeg a kitekerhető előtető alá:
3 000 Ft/hét
Inverter 12/230 V - 100 W, vagy 300 W:
2 000 Ft/hét
Fenti heti bérleti díjak lakóautóval, vagy lakókocsival együtt történő bérlés esetén a teljes bérlési időre (max. 21 nap) vonatkoznak.
750 kg-os össztömegű zárt dobozos utánfutó, mérete 250 x 126 x 150 cm (hossz x szélesség x magasság):
4 000 Ft / nap, minimális bérlési idő 7 nap. 14 napot meghaladó bérlés esetén a a bérleti díj: 3 000 Ft / nap.

Általános jármű információk Minden lakóautónk motorklímával, tempomattal, tolatókamerával és lakóautós navigációval, valamint külső kerékpártartóval, oldalfali előtetővel, hűtő-fűtő tetőklímával és napelemmel felszerelt, Euro 6D-Temp , vagy Euro 6D-Final környezetvédelmi osztályú dízelmotorral szerelt személygépkocsi (M1 járműkategória).
Minden járművünk 2 évesnél fiatalabb, ezáltal lakóautók esetében bárminemű esetleges meghibásodás esetén Fiat gyári garanciával és Fiat Camper Assistance szolgáltatással rendelkezik Európa területén.
Bérelhetők és vezethetők 25 éves kor felett, minimum 5 éves, B kategóriás jogosítvánnyal.
Járműveinkben a dohányzás, valamint állatok szállítása szigorúan tilos!
Járműveinken az általános bérbeadói gyakorlattól eltérően saját hirdetést nem helyezünk el!

KGFB, Casco, Assistance Járműveink kötelező felelősségbiztosításának meglétét a forgalmi engedély mellett elhelyezett biztosítási zöld kártya igazolja. A bérleti díjba foglalt Casco biztosítás bérlő által vállalt önrésze 10%, de minimum 300 000 Ft.
Ezen összeget kell megfizetni, amennyiben a járműben az átvétel és a visszavétel időpontja között közúti baleset következtében önhibás kár keletkezik, vagy ha a járművet ellopják és a biztosító a keletkezett kárt megtéríti.
Minden egyéb esetben a járműben keletkezett kárt teljes egészében bérlő köteles megtéríteni.

Átadás-visszavétel helye és ideje A járművek átadása és visszavétele eltérő megállapodás hiányában szegedi telephelyünkön történik.
Átadás az első bérlési napon reggel 9 órától lehetséges. Igény és előzetes megállapodás esetén a lakóautó telephelyünkről elvihető az első bérlési napot megelőző délután 16 óráig, amennyiben ezt műszaki és egyéb okok (késve érkezik vissza, stb.) nem hátráltatják. Mindent megteszünk, hogy bérlőink ezen kérésének eleget tegyünk, de a rajtunk kívül álló okok miatt fenntartjuk a jogot a reggeli átadásra. Első bérlési napot megelőző délutáni átadásra munkanapokon van lehetőség.
Visszavétel az utolsó bérlési nap legkésőbb 17:00 óráig, vagy előzetes megállapodás esetén az utolsó bérlési napot követő reggel 09:00 lehet.
Amennyiben a bérlési idő megkezdésekor a bérelt járművet önhibánkon kívül nem tudjuk átadni, fenntartjuk a jogot, hogy a bérlési idő kezdetét maximum 48 órával elhalasszuk. 48 óra után mind bérlőink, mind mi elállhatunk a szerződéstől, mely esetben a bérleti díjat levonás nélkül visszafizetjük. Kizárjuk minden kártérítési felelősségünket, ha a bérlés a jármű ellopása, megrongálódása, meghibásodása, vagy az előző bérlő által késedelmes visszaadása miatt késve, vagy egyáltalán nem jött létre.

Bérlési idő, megtehető km Minimális bérlési idő elő- és utószezonban 5 nap, a főszezonban 7 nap, téli időszakban (12.01-02.28.) 21 nap. Lakóautók esetében a bérleti díj a következő megtehető km-t tartalmazza: 6 fizetett napig napi 300 km, a 7. naptól további napi 400 km. Fentieket meghaladó használat esetén az autó leadásakor 50 Ft/km pótdíj fizetendő.

Üzemanyag, útdíjak, egyéb költségek A bérlési idő alatt felmerült összes költség, mint pl. az elfogyasztott üzemanyag ára, út-, alagút-, híd- és komphasználati díjak, parkolási, mosási költségek, kemping- és egyéb területfoglalási díjak, a vízkészlet feltöltésének, a szennyvíz leeresztésének, ill. a WC kazetta ürítésének felmerült költségei, továbbá bárminemű közlekedési, parkolási, vagy egyéb szabálysértések büntetései Bérlőt terhelik.

A bérléshez szükséges dokumentumok magánszemélyek esetén Érvényes személyi igazolvány + egy fényképes igazolvány, valamint adókártya bérlőtől + 1 utastól
Min. 5 éves, érvényes vezetői engedély
Állandó lakhelyre szóló - 30 napon belüli - 2 db közüzemi számla
Érvényes dombornyomott bankkártya, vagy hitelkártya (Visa, EC/MC, stb.) bérlőtől

A bérléshez szükséges dokumentumok cégek esetén Aláírási címpéldány és 90 napnál nem régebbi cégkivonat
Személyi igazolvány + egy fényképes igazolvány, valamint adókártya cégjegyzésre jogosult személytől + 1 utastól
Cégjegyzésre jogosult személy állandó lakhelyére és saját nevére szóló - 30 napon belüli - 2 db közüzemi számla
Min. 5 éves, érvényes vezetői engedély

Bérautók eladása Járműparkunk folyamatos frissítése miatt járműveinket 0,5, vagy 1,5 éves korukban értékesítjük. Amennyiben Ön vásárolna egy nagyon jól felszerelt, szervizelt lakóautót, vagy lakókocsit kedvező áron, kérjük keressen bennünket elérhetőségeinken.

Érvényes: 2022. január 03-tól visszavonásig. A változtatás jogát minden előzetes bejelentés nélkül fenntartjuk.